U bent hier: Over JOE

Over JOE

Over ons

De vereniging van Jonge Ondernemers ermelo “ JOE” is opgericht in februari 2007.
Het doel van de vereniging is om de jonge ondernemers van Ermelo bij elkaar te brengen en van elkaar te kunnen leren.
Alhoewel netwerken geen echt doel is van de vereniging ontstaan er tijdens de bijeenkomsten wel allerlei zakelijke contacten.

Om het “leren van elkaar” doel zoveel mogelijk te kunnen benutten is bij de oprichting besloten om van iedere branche slechts 1 lidmaatschap toe te kennen.
Een uitzondering kan hierop gemaakt worden als het eerste lid in een branche geen bezwaar heeft tegen het lidmaatschap van de ander.

We proberen als vereniging eens in de twee maanden bij elkaar te komen, deze bijeenkomsten zijn zeer divers. Vaak met een spreker die een onderwerp behandeld waar we als jonge ondernemers wat aan hebben, maar ook geregeld gewoon voor de gezelligheid.

Jaarlijks hebben we een uitje waarbij we met de hele groep iets leuks gaan doen waar het mooi is dat we er ook nog iets van opsteken.

Door de strengere toelatingseisen is de vereniging niet erg groot, momenteel hebben we ca 45 leden. Het voordeel hiervan is dat je de meeste leden in een korte tijd goed leert kennen. En dat de drempel om wat moeilijkere onderwerpen aan te snijden snel weg is.