Ga naar content
8 september 2023

Steppen, lunchen, varen in Amersfoort en ter afsluiting dineren bij Lazy Tiger te Ermelo

Het jaaruitje van 2023 bestond uit steppen, lunchen en varen in Amersfoort en ter afsluiting dineren bij Lazy Tiger te Ermelo. En dat alles met fantastisch weer, onze leden hebber ervan genoten :-)

 

De bus

 

Steppen

 

De Boot

 

10 mei 2023

Speeddate JoE & JOOP

Op woensdagavond 10 mei hebben de Jonge Ondernemers Ermelo (JoE) ge-speeddate met Jonge Ondernemers Putten (JOOP). Er was een leuk programma samengesteld waarbij JoE en JOOP leden elkaar beter hebben leren kennen. En we zaten in biercafe De Hazeburg, dus we hebben een selectie van heerlijk speciaalbier kunnen proeven.
30 maart 2023

Op bezoek bij de Gazelle fabriek in Dieren

Op donderdagavond 30 maart hebben de leden van Jonge Ondernemers Ermelo een bezoek gebracht aan de Gazelle fabriek in Dieren. Met dank aan Vliek Tweewielers hebben wij daar een uitgebreide presentatie over Gazelle gehad en een rondleiding door de fabriek. 
12 december 2022

JOE leden met het hele gezin op ijs in Ermelo

Een leuke avond op de ijsbaan van Ermelo. JOE leden hebben deze avond met het hele gezin kunnen genieten van een diner en de schaatsbaan (IJs in Ermelo | De Winter wordt fantastisch!)

 

 

22 september 2022

Happen & Trappen 2022

Met "Happen & Trappen" bezoeken wij met JOE, op de fiets, bedrijven van onze leden. De ondernermer geeft daarbij een rondleiding door zijn bedrijf en neemt ons mee in de uitdagingen die daarbij komen kijken. Na de bedrijfsbezoeken is het de hoogste tijd voor wat eten en drinken.

In deze editie van "Happen & Trappen" zijn wij op bezoek geweest bij New York Pizza Ermelo en Jaap de Vries Produkties

 

Daarom word je lid van JOE

  • Je netwerk uitbreiden!
  • Leren van en met elkaar!
  • Laagdrempelige en prettige sfeer!
Lid worden?