Ga naar content
29 maart 2024

Algemene Leden Vergadering & Wijnproeverij bij de Sotto Lounge in Ermelo

Op donderdagavond 28 maart hebben de leden van Jonge Ondernemers Ermelo een bezoek gebracht aan de Sotto Lounge in Ermelo.

Naast een gezellige wijnproeverij zijn er tijdens de Algemene Leden Vergadering ook drie nieuwe bestuursleden benoemd. David de Vries (BijDavid), Anne Swart (New York Pizza Ermelo), Kevin Ike (Van Ei naar Kip) zullen het bestuur aanvullen. Lisanne Koppe en Rik Westerink zijn aftreden. David de Vries heeft het voorzitterschap overgenomen van Martijn Foppen die aan zal blijven als algemeen bestuurslid.

30 november 2023

JOE Pubquiz

Op donderdag 30 november was het zo ver, de 1e JOE Pubquiz in de Molenaer te Ermelo.

Om elkaar nog beter te leren kennen bestond de Pubquiz mede uit vragen over onze leden. En natuurlijk kan er maar één team de winnaar zijn :-)

 

8 september 2023

Steppen, lunchen, varen in Amersfoort en ter afsluiting dineren bij Lazy Tiger te Ermelo

Het jaaruitje van 2023 bestond uit steppen, lunchen en varen in Amersfoort en ter afsluiting dineren bij Lazy Tiger te Ermelo. En dat alles met fantastisch weer, onze leden hebber ervan genoten :-)

 

De bus

 

Steppen

 

De Boot

 

10 mei 2023

Speeddate JoE & JOOP

Op woensdagavond 10 mei hebben de Jonge Ondernemers Ermelo (JoE) ge-speeddate met Jonge Ondernemers Putten (JOOP). Er was een leuk programma samengesteld waarbij JoE en JOOP leden elkaar beter hebben leren kennen. En we zaten in biercafe De Hazeburg, dus we hebben een selectie van heerlijk speciaalbier kunnen proeven.
30 maart 2023

Op bezoek bij de Gazelle fabriek in Dieren

Op donderdagavond 30 maart hebben de leden van Jonge Ondernemers Ermelo een bezoek gebracht aan de Gazelle fabriek in Dieren. Met dank aan Vliek Tweewielers hebben wij daar een uitgebreide presentatie over Gazelle gehad en een rondleiding door de fabriek. 

Daarom word je lid van JOE

  • Je netwerk uitbreiden!
  • Leren van en met elkaar!
  • Laagdrempelige en prettige sfeer!
Lid worden?